(ВИДЕО/ФОТО) Житељи улице Данила Киша: АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ НАМ ОБЕЋАВАЈУ САМО ПРЕД ИЗБОРЕ!

Портал „Прокупље онлајн“ је покренуо акцију пријављивања свих проблема грађана Прокупља, те су нам се тако јавили мештани улице Данила Киша, који кажу да су заборављени од власти.

(ВИДЕО/ФОТО) ГРАЂАНИ ОПРЕЗ: РУПУ У КРУШЕВАЧКОЈ НИКО НЕ САНИРА!

– На снимку и сликама је улица Данила Киша, која се налази у Прокупљу са леве стране Ђуревачког пута. То је једна од најдужих улица у Прокупљу, а становници овог насеља су сами уводили струју, воду, радили канализацију, и од 1980. године ниједна власт се није залагала за ову улицу и ово насеље. Локална власт у Прокупљу нам обећава асфалтрирање улице од 2014. године, и то, наравно, само пред изборе. Обећали су нам и сада да ће улица бити асфалтирана али само ако сви гласамо за Српску напредну странку. Није проблем, гласаћемо, само да решимо овај наш проблем, али шта ако нас опет преваре као и увек до сада? Два пута смо их гласали на исто обећање да ће да нам асфалтирају улицу и ништа. Пре осам година, нашем комшији је изгорела помоћна зграда јер улицом нису могли да прођу ватрогасци. Мештани улице Данила Киша се питају шта још треба да ураде да би добили асфалт, кажу мештани ове улице.

(ФОТО/ВИДЕО) ВОДЕ УЛИЦУ КАО АСФАЛТИРАНУ? Улица Ћирила и Методија води се као асфалтирана а у стварности није тако?

Редакција “Прокупље онлајн” позива све грађане Прокупља да нам се јаве и изнесу своје проблеме. Само уз сагласност саговорника, објављујемо име и презиме. Јавите нам се на број телефона 063/1389 000.

(ФОТО) У улици Цара Душана РУПЕ и до 20 ЦЕНТИМЕТАРА, житељи: ово је НАЈГОРА власт у историји Прокупља!

(ФОТО) ВОЗАЧИ ОПРЕЗ: КОСОВСКА УЛИЦА ПУНА КРАТЕРА!

7 KOMENTARA

  1. Pa ne moze to tako, evo bas gledam u papire. Tu ulicu smo asfaltirali samo dva puta,pa polako malo. Mislite da mogu sve ulice u gradu da asfaltiran za par godina koliko vladam gradom ? Evo jos tri izborna ciklusa i dobijate ulicu.

  2. Da vidite samo ulicu Andjelije Lazarević, obećavali asvaltiranje zadnjih 20 godina, sad niko ni da nasipe ulicu, kao da ne idemo u budućnost već se vraćamo u prošlost, do sada u našem Djurevačkom naselju asvalt samo došo do kandidata partija, oni ne gaze blato, tako da ih druge ulice baš toliko ne interesuju, pojedino one velike, veliko ulaganje, bolje asvaltirati 2 pešačke staze.

  3. Udaljili su se od naroda to ne valja, narod ce to kazniti na izborima. Nikad vise sns necu da glasam, 10 godina me lazete i obecavate. Ali ja sam majmun sto sam cekao toliko, vi nista niste krivi mi smo stoka.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име