(ВИДЕО/ФОТО) ГРАЂАНИ ОПРЕЗ: РУПУ У КРУШЕВАЧКОЈ НИКО НЕ САНИРА!

Портал „Прокупље онлајн“ је покренуо акцију пријављивања свих проблема грађана Прокупља, те су се тако редакцији јавили житељи Крушевачке улице. Њихов проблем је тај што је Јавно – комунално предузеће “Хамеум” ископало рупу, како кажу, 26.01.2022. године, и она је још увек ту, недирнута.

(ФОТО/ВИДЕО) ВОДЕ УЛИЦУ КАО АСФАЛТИРАНУ? Улица Ћирила и Методија води се као асфалтирана а у стварности није тако?

– Рупа се налази у Крушевачкој улици код броја 60. Ово је веома неодгворно од стране Хамеума да ископану рупу не санирају чак ни после скоро два месеца. Тај део улице је сада сужен и долази до застоја у саобраћају. Улица је пуна деце која се свакодневно ту играју, и пролазе поред ове небезбедне рупе. Права је срећа да није дошло до повреда, а рупу смо морали сами да обележимо. Позивали смо надлежне да дођу и да санирају рупу, обећавали су нам неколико пута и све се на томе завршило. Је л треба неко да поломи ногу, да би реаговали, кажу мештани Крушевачке улице.

Редакција “Прокупље онлајн” позива све грађане Прокупља да нам се јаве и изнесу своје проблеме. Само уз сагласност саговорника, објављујемо име и презиме. Јавите нам се на број телефона 063/1389 000.

(ФОТО) У улици Цара Душана РУПЕ и до 20 ЦЕНТИМЕТАРА, житељи: ово је НАЈГОРА власт у историји Прокупља!

(ФОТО) ВОЗАЧИ ОПРЕЗ: КОСОВСКА УЛИЦА ПУНА КРАТЕРА!

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име