(ФОТО/ВИДЕО) ВОДЕ УЛИЦУ КАО АСФАЛТИРАНУ? Улица Ћирила и Методија води се као асфалтирана а у стварности није тако?

Улица Ћирила и Методија води се као асфалтирана а у стварности није тако?

Портал „Прокупље онлајн“ покренуо је акцију пријављивања свих проблема, те се тако редакцији јавио Радослав Васовић и изнео вишедеценијске муке житеља улице Ћирила и Методија у Прокупљу.

(ФОТО) У улици Цара Душана РУПЕ и до 20 ЦЕНТИМЕТАРА, житељи: ово је НАЈГОРА власт у историји Прокупља!

– У име свих из поменуте улице вас молим да нам помогнете и да објавите овај нас проблем. Много је деце која свакодневно овде пролазе на путу до школе, многи су аутомобиле упропастили по овако лошем путу. Канализацију и снабдевање водом имамо. Уличну расвету тренутно немамо, и како чујемо, то може да потраје (ноћу је језиво, поготово за децу која се враћају из школе или са тренинга). Улица се води као да је асфалтирана иако то никада није урађено! Насипају је сваке друге године, а то однесе прва јача киша. Да не спомињем што дворишта са доње стране улице редовно буду поплављена. Улица броји око 90 домаћинстава, овде живи преко 40 малишана. Ови услови су веома лоши па и небезбедни за децу, која се овде свакодневно играју, возе бицикл. Надам се да ће се овај вишедеценијски проблем убрзо решити, рекао је Радослав Васовић из Прокупља.

(ФОТО) ВОЗАЧИ ОПРЕЗ: КОСОВСКА УЛИЦА ПУНА КРАТЕРА!

 

13 KOMENTARA

    • Nase pare se trose na fiktivna radna mesta. To je glasacka masinerija pretezno ucenjena da glasa vlast. Lokalne funkcionercice ne zanima prosperitet grada nego kako sto duze da vladaju. Nemamo domacina …

  1. Udaljili su se od naroda to ne valja, narod ce to kazniti na izborima. Nikad vise sns necu da glasam, 10 godina me lazete i obecavate. Ali ja sam majmun sto sam cekao toliko, vi nista niste krivi mi smo stoka.

  2. Ulica se vodi kao asfaltirana postoje cak i racuni za placen asfalt, postoji racun i radnici da su placeni ali taj asfalt kao i radna snaga i se ostalo se iskoristi za asfaltiranje putrva kroz sume i brda do vikendica gradonacelnika ili slicnih sa funkcijom. Zalosno je sto se ovako nesto desavalo kad je demokratska stranka bila na vlasti pa sad i ovi koriste.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име