(ФОТО) ВОЗАЧИ ОПРЕЗ: КОСОВСКА УЛИЦА ПУНА КРАТЕРА!

Месецима уназад, возачи који пролазе Косовском, муку муче са великом рупом на средини улице. Порталу „Прокупље онлајн“ јавио се становник Косовске улице, који каже да имају велике проблеме.

(ВИДЕО/ФОТО) СРЕДЊИ СТАТОВАЦ ОДСЕЧЕН ОД СВЕТА: НАДЛЕЖНИ НАС ОБИЛАЗЕ САМО ПРЕД ИЗБОРЕ!

-У почетку је то била мала рупа, која је још тада требало бити санирана. Међутим, надлежни нису реаговали, и сада имамо кратер на средини улице. Питамо надлежне, како је могуће да најфреквентнија улица у граду има рупу метар са пола метра, дубине 20 центиметара?! Што је још горе, рупа је на кривини, што је посебно страшно за оне који не познају ову улицу. Зато се сваких десетак минута чује шкрипа гума и нагло кочење, објашњава наш саговорник и додаје да је сада рупа пуна воде, што повећава проблем јер тешко може да се уочи.

Како наставља, улица је коначно пре 10 дана била припремљена за крпљење рупа, али то из неког разлога није урађено.

-Пре десетак дана, надлежни су целу улицу раскопали и припремили за крпљење ударних рупа. Пола посла је завршено, а остало тако стоји. И имамо ситуацију да на месту где је била мала рупа имамо велики кратер, закључује житељ Косовске улице.

Док се овај проблем не реши, апелујемо на грађане да возе опрезно Косовском улицом, како не би оштетили возило, или остали без точкова.

Редакција “Прокупље онлајн” позива све грађане Прокупља да нам се јаве и изнесу своје проблеме. Само уз сагласност саговорника, објављујемо име и презиме. Јавите нам се на број телефона 063/1389 000.

(ВИДЕО/ФОТО) СРЕДЊИ СТАТОВАЦ ОДСЕЧЕН ОД СВЕТА: НАДЛЕЖНИ НАС ОБИЛАЗЕ САМО ПРЕД ИЗБОРЕ!

СЕЛО РГАЈА ЗАВЕЈАНО! НАДЛЕЖНИ У ПРОКУПЉУ НЕМИ НА ВАПАЈЕ МЕШТАНА!

(ВИДЕО/ФОТО) СТАЊЕ АЛАРМАНТНО И У ДОЊЕМ СТАТОВЦУ!

(ВИДЕО/ФОТО) МЕШТАНИ 12 ПРОКУПАЧКИХ СЕЛА 24 САТА БЕЗ СТРУЈЕ! СТАЊЕ АЛАРМАНТНО!

(ВИДЕО/ФОТО) ПРВЕ СЛИКЕ И СНИМЦИ ИЗ ЗАВЕЈАНОГ ВЛАСОВА! СТАЊЕ АЛАРМАНТНО!

СЕЛО ВЛАСОВО ОДСЕЧЕНО ОД СВЕТА! НАДЛЕЖНИ У ПРОКУПЉУ НЕ РЕАГУЈУ!

2 KOMENTARA

  1. Udaljili su se od naroda to ne valja, narod ce to kazniti na izborima. Nikad vise sns necu da glasam, 10 godina me lazete i obecavate. Ali ja sam majmun sto sam cekao toliko, vi nista niste krivi mi smo stoka.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име