(ВИДЕО/ФОТО) СРЕДЊИ СТАТОВАЦ ОДСЕЧЕН ОД СВЕТА: НАДЛЕЖНИ НАС ОБИЛАЗЕ САМО ПРЕД ИЗБОРЕ!

Редакцији „Прокупље онлајн“ јавио се Слађан Павловић из села Средњи Статовац код Прокупља. Како каже, село је у снежној блокади већ три дана, а надлежни им се не јављају.

-Све што бих рекао за актуелну локалну власт, било би сувишно. Обилазе нас само пред изборе и убеђују нас да гласамо, а када село има проблема, као што је сада, никог нема, нико нам се не јавља на телефон. Овде претежно живе старачка домаћинста, народ треба да оде до лекара, треба да узме лекове а ми смо тренутно одсечени и од града Прокупља и од цивилизације. Остаје нам једино да чекамо пролеће и да се снег отопи, казао је Павловић.

Редакција “Прокупље онлајн” позива све грађане Прокупља да нам се јаве и изнесу своје проблеме. Само уз сагласност саговорника, објављујемо име и презиме. Јавите нам се на број телефона 063/1389 000.

2 KOMENTARA

  1. Udaljili su se od naroda to ne valja, narod ce to kazniti na izborima. Nikad vise sns necu da glasam, 10 godina me lazete i obecavate. Ali ja sam majmun sto sam cekao toliko, vi nista niste krivi mi smo stoka.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име