Новогодишња представа за децу “Лажни принц Петар Пан”

Школа глуме за малу и велику децу, у прокупачком позоришту, већ је показала своју вредност у годинама за нама. Млади глумци се све више појављују на сцени, што је свакако разлог више да љубитељи глуме, погледају и новогодишњу представу за децу „Лажни принц Петар Пан“. Она је заказана за сутра 29. децембра, у 19 часова и 30 минута у Дому културе у Прокупљу. Режију ове представе потписује Милица Ристић, чији су ментори Тијана Петровић и Миљана Митровић, док је за сценографију био задужен Милан Илић Трша. Костиме је припремила Златица Јовичић, а сонгове у представи Драган Бабић.

У њој играју млади глумци, Петар Славковић, Луција Лакићевић, Сара Аранђеловић, Нина Станојевић, Мина Денић, Дуња Лекић, Милица Ристић, Катарина Крстић, а у улози Деда Мраза се појављује Срђан Бактијаревић. Цена улазнице је 150 динара, а број места је ограничен због прописаних епидемиолошких мера.

Из Дома културе поручују да је и даље неопходно поштовати све прописане епидемиолошке мере, како бисмо празнике дочекали безбрижно и у радости.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име