Екипа Ћићкове школе освојила прво место на такмичењу у стрељаштву

Екипа ОШ “Ратко Павловић Ћићко“ у Прокупљу, учествовала је на Државном школском првенству у стрeљаштву, које је јуче одржано у Ваљеву.

Предвођене наставником физичког васпитања, Владимиром Маслаковићем, младе прокупачке стреличарке, Марија Нешић 5/3, Марта Нешић 8/2 и Ангелина Младеновић 8/2, показале су велики напредак у овој спортској дисциплини, јер су на почетку такмичења биле на трећој позицији, прошле године су освојиле друго место, а ове године су дошле до самог врха.

Освојено прво место са 544 бода, у конкуренцији од преко 30 екипа, свакако је велики успех које су освојиле ученице ОШ “Ратко Павловић Ћићко”. Оне су чак са 21 бод разлике испред другопласиране екипе, што показује да су ове године уложиле велики рад и труд који се исплатио и довео их до првог освојеног места.

На овом такмичењу велики успех у појединачној конкуренцији остварио је и ученик осмог разреда Борис Јовановић, који је заузео високо треће место.

Ученици „Ћићкове“ школе, који освајају значајне резултате на такмичењима у разним дисциплинама, показали су и овога пута да поред њихове велике жеље за напредовањем, успех долази захваљујући подршци и раду њихових наставника, Владимира Маслаковића, Ивана Стебиха и тренера Павловића.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име