Учешћем на фестивалима и такмичењима представљају Прокупље

Поред редовних школских обавеза у Дому ученика средњих школа у Прокупљу, велика пажња поклања се и ваннаставним активностима. У установи постоји и многобројне секције у чијем раду учествује највећи број средњошколаца.

Своје идеје, вештине и знање корисници показују у музичким, фолклорним, спортским, литерарним, ликовним и многим другим секцијама. Наши корисници недавно су учествовали на фестивалу љубавне поезије „Иван Пангарић“ у Сомбору. У реализацији пројекта нишког Филозофском факултета-Департмана за србистику „Умрежавање књижевности“ наши средњошколци су били учесници стварања једне целовите приче. Кроз многобројне културно-забавне и спортске  активности била је обележена и „Дечија недеља“, изјавила је васпитачица у Дому ученика средњих школа Драгана Арсић.

Сарадња са прокупачким средњим школама настављена је и ове године.

Као и претходних, и ове године организујемо предавања на којима професори Медицинске школе „Др Алекса Савић“ говоре о узроцима и последицама појединих болести, као и здравственој заштити од тих болести.Тако ће професор  Медицинске школе Слађана Станковић сутра, 17. децембра, одржати предавање о борби против сиде, рекла је Арсић и нагласила да својим учешћем на фастивалима и такмичењима широм Србије средњошколци у најбољем светлу престављају, не само Дом ученика, него и Град Прокупље.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име