Удружење инвалида рада и инвалидских пензионера домаћин спортских сусрета

Удружење инвалида рада и инвалидских пензионера Прокупља био је домаћин спортских сусрета члановима сродних организација из Лесковца и Трговишта. Шах и пикадо биле су дисциплина на којима су се такмичили учесници сусрета.
–Због актуелне епидемиолошке ситуације наше активности су знатно редуковане. Ипак, наши сусрети са сродним организацијама нису у потпуности прекинути. Таком године посетили смо поједине организације са југа Србије, изјавио је председник Удружења инвалида рада и инвалидских пензионера Прокупља Слободан Чупић и додао да су они недавно организовали поделу помоћи у основним животним намирницама најугроженијим члановима, а да су средства за ову помоћ обезбеђена из локалног буџета.
Да се многи инвалиди рада и инвалидски пензионери и даље баве појединим спортским гранама показали су и ови спортски сусрети, на којима је учествовало скоро 60 такмичара.
–Без обзира на године старости и степена инвалидности за мене су сви такмичари који су учествовали на овим сусретима победници. Ове спортске сусрете искористили смо и за размену искустава о досадашњем раду и плановима за наредни периоду, рекао је Чупић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име