Велики број награда за ученике Музичке школе у Прокупљу

Ученици Музичке школе “Корнелије Станковић“, донели су својој школи, али и граду велики број награда, које су остварили на 29. Републичком онлајн такмичењу из солфеђа и теорије музике. У веома јакој конкуренцији, са такмичарима из целе земље, млади Прокупчани су се изборили за једну другу награду и шест првих, од којих је једна са максималних 100 поена.

Она која је бриљирала и освојила максималан број бодова, била је ученица шестог разреда Ленка Ристић. Изузетан наступ имао је и ученик трећег разреда Страхиња Трајковић, који је остварио исто такав успех и 97 поена. Оба ученика су у класи наставнице Миљане Павловић у Прокупљу. Фантастичан резултат остварили су и ученици издвојеног одељења музичке школе у Куршумлији, из класе наставнице Сузане Судимац. Ученица Јована Чоловић је освојила другу награду, док су Марија Милутиновић, Маша Димитријевић и Тамара Ристић освојиле прву награду.

У Музичкој школи истичу, да овакве успехе очекују и са других такмичења, на којима су њихови ученици учествовали и обећавају да неће изостати, јер су сви заједно вредно радили.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име