У четвртак прва реприза представе „Пола пола“

Да је прокупачка публика била одушевљена премијерним извођењем представе „Пола пола“, потврђује већ заказана прва реприза ове представе за четвртак 9. децембар, у 19 часова и 30 минута, у Дому културе. За датум премијере, Дом културе је одабрао први, од 16 дана активизма борбе против насиља и на тај начин се придружио обележавању глобалне кампање „16 дана активизма против насиља над женама“, подсетивши на важност борбе против сваке врсте и облика насиља.

Представу је режирала Тијана Петровић по тексту Милене Богавац.

–Наша публика се ужелела позоришних извођења и веома се радујемо што је тако. У овој представи играју младе наде прокупагког позоришта и задовољство свих нас због тога је још веће. Позивамо публику да на време резервише карте, јер је број гледалаца, због актуелне епидемиолошке ситуације, ограничен, истакли су у Дому културе, у оквиру којег Аматерско позориште „Хранислав Драгутиновић“ успешно ради
дуги низ година.

Улазнице по цени од 200 динара, заинтересовани љубитељи позоришта, могу резервисати на број телефона 027/ 321-002, радним данима од 8-15 часова.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име