КАЗНА ЗА САРАДЊУ СА НАПРЕДЊАЦИМА? Заветнике у Прокупљу дочекало неколико чланова

Неколико дана трајала је акција Српске странке Заветници у позивању чланства и грађана Прокупља да дођу на велики скуп Заветника у недељу 05.12.2021. године од 13 сати у просторијама странке Заветника у Прокупљу, али су на крају представници странке из Београда били веома затечени због броја људи који их је дочекао.
Да ли је разлог доласка малог броја чланова Заветника то што одборници Заветника у Прокупљу обмањују чланство својим опозиционим ставовима на састанцима а са друге стране Предраг Тасић одборник Заветника је директор Пољопривредно струне службе Прокупље, Вања Миленковић одборник Заветника је шеф финансијске службе у ЈКП Хамеум а председник одбора Заветника у Прокупљу Марко Ристић је добио посао у Дому здравља у Прокупљу на месту правника и како се незванично сазнаје именован је и за помоћника директора или нешто друго?

– Када су видели колико их је мало људи дочекало, председник странке Стефан Стаменковски није штедео речи, којим је изразио незадовољство, а које је упутио председнику странке у Прокупљу Марку Ристићу. Наиме, он је дотичног питао „где нам је чланство Марко“ – казао је за портал један од учесника скупа Заветника.

-Веома је био занимљив део разговора којим је повишеним тоном Милица Ђурђевић критиковала Марка Ристића на „толико јавној“ коалицији са напредњацима и због формирања одборничке групе у Скупштини Града Прокупља заједно са двојицом одборника из Српске напредне странке… Она му је између осталог казала „нисам ти тако рекла да радиш, не толико јавно“ – додаје наш извор.

Да подсетимо, на претходним изборима у Прокупљу, Српска странка Заветници освојила је близу седам одсто гласова, што је убедљиво најбољи резултат Заветника у целој Србији.

-Одмах након избора, Милица Ђурђевић је договорила коалицију са Српском напредном странком у Прокупљу и три одборника, колико су Заветници освојили, ушла су у коалицију са напредњацима, а све то мимо воље чланства и већине руководства Заветника из Прокупља, што је резултирало напуштањем странке већине чланова Градског одбора и уопште чланства у Прокупљу.

Милица Ђурђевић објавила је слику посете Прокупљу али тако сликану да се не види колико је чланова било на скупу, нити се виде лица људи који су присуствовали скупу – наставља наш саговорник.

-Изненадила сам се када сам дошла на скуп и видела неколико чланова Српске напредне странке, а још више сам била изненађена када сам видела слику којом је Милица на фејсбуку обавестила јавност о својој посети Прокупљу, сликану тако да се не види ко је све дошао – закључује наша саговорница која је присуствовала скупу.

Марко Ристић у средини, са његове десне и леве странке чланови странке из Београда са Милицом Ђурђевић

Како ће Милица објаснити коалицију са напредњацима у Прокупљу, и да ли ће променити своју објаву „МИ У СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ НЕ ВИДИМО ПАРТНЕРА“ остаје нам да видимо.

22 KOMENTARA

  1. A bre ljudi sta vam je. Milica se nista ne pita u stranci Stefan je glavni. Znamo da su se svadjali i da se Stefan i Milica svadjaju oko naprednjaka. Stefan je tvrdi rodoljub verujte mi, Milica je smeksala od ovolikih silnih gostovanja po naprednjackim televizijama.

  2. Doslo vise Beogradjana nego sto ste imali clanova na sastanku. Zasto niste pozvali i ostale clanove u Festinu nego ste seli svi vi Beogradjani a iz Prokuplja samo Marko ? Do guse ste prljavi, narod vidi gotovi ste!!!

  3. Milice secam se da si uvek prvo isla u crkvu Svetog Prokopija pa onda u prostorijama stranke kada si dolazila u Prokuplje. Promenilo se rukovodstvo i u crkvu Svetog Prokopija ne ides vise. Mozda zato sto si izdala zavet ?

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име