Дневни боравак “Сунце” обележио Међународни дан особа са инвалидитетом

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, Дневни боравак „Сунце“, угостио је ученике Основне школе „Никодије Стојановић Татко“ и представнике компаније „Бизлинк“ из Прокупља.

–Ово је била прилика за једно лепо и креативно дружење наших корисника и деце из прокупачке школе „Татко“. Уживали смо сви у радионици коју смо заједно реализовали. Такође, посету представника компаније „Бизлинк“, искористили смо за  разговор о могућој сарадњи у виду запослења наших корисника и већ смо биографије неколико њих послали на адресу ове фирме, рекао је координатор Дневног боравка „Сунце“ у Водицама Драгослав Петровић.
Он је истакао да ова установа има добру и успешну сарадњу са прокупачким школама и да су небројено пута до сада, својим доласком, поклонима и дружењем, знали да обрадују кориснике Дневног боравка „Сунце“.
–Посетили су нас ученици другог и осмог разреда, са својим разредним старешинама Љиљаном Соколовић и Сањом Митровић. Они, али и сви родитељи наших корисника, потрудили су се да својим учешћем, дају допринос креативној радионици, коју су припремили за ову прилику. Родитељ детета, које нас је посетило, Светлана Петровић, за све наше кориснике, њих 14, направила је и донела пакетиће. Они садрже радни материјал и слаткише, а оваква врста пажње је обрадовала све нас, истакао је Петровић.
Ученици школе „Татко“ су за своје домаћине, на сунцу које су заједно насликали, исписали жеље на зрацима и тако им показали своју добронамерност и спремност да са њима деле многе важне догађаје у животу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име