Прокупачка учитељица Љиљана Соколовић добитник Плакете Учитељског друштва Ниш

LУчитељица Основне школе „Никодије Стојановић Татко“ Љиљана Соколовић, добитник је Плакете Учитељског друштва Ниш.

Поводом овог значајног и важног признања, којим је награђена, рекла је да оно не припада само њој, већ и свим њеним вредним ђацима, њиховим родитељима, али и колегама, које су увек уз њу.

-Ово је за мене највећа потврда да оно што радим са децом радим добро и квалитетно. Ово признање нас охрабрује да наставимо да корачамо добрим путем. Све награде, на бројним литерарним и ликовним такмичењима, али и свим осталим на којима су моја деца учествовала, стале су у ову плакету. Њихови успеси и резултати су део мене и нашег заједничког рада, који су помогли да добијем Плакету најбољег учитеља.

Настављамо даље са истим амбицијама, али још већом вољом и жељом да будемо још бољи и да оно што радимо буде цењено, препознато и награђено, рекла је учитељица Љиљана Соколовић, поводом добијања једног од важних признања у просветном раду. Она је додала да је за учествовање на Конкурсу, који је расписало ово друштво, било потребно да се комисији доставе резултати рада у протекле две школске године, са освртом на значајније активности и ангажовања.

-Веома сам почаствована што сам добила награду, јер она долази од мојих колега, а то има заиста посебну вредност. Још четворо наставника је понело ово признање, а у изузетном програму, поводом 140 година постојања Друштва, награде и захвалнице добитницима је уручио председник „УД НИш“ Станиша Костадиновић, истакла је учитељица Соколовић.

Иначе, Учитељско друштво Ниш је једно од најстаријих учитељских друштава у Србији и броји близу 1000 чланова и 60 школа чланица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име