Хуманитарни турнир за Даницу

Под слоганом „Буди и ти део хуманитарног срца и подржи Даничину борбу“, Ђачки парламент Техничке школе „15.мај“ у Прокупљу у четвртак, 2. децембра, организује хуманитарни турнир у малом фудбалу. Турнир се организује у циљу помоћи за лечење деветогодишње Прокупчанке Данице Петковић.

На овом турниру, осим ученика Техничке школе, учествоваће и средњошколци из Медицинске школе „Др Алекса Савић“, Пољопривредне школе „Радош Јовановић Сеља“ и Гимназије.

–Осим редовних наставних, наши ученици учествују и у многим ваннаставним активностима. Пре скоро месец дана ученички парламент школе организовао је хуманитарну акцију прикупљања новца за лечење деветогодишње Данице Петковић из Прокупља. Ово је друга акција коју организује наш ђачки парламент за помоћ у лечењу наше мале суграђанке великог срца, изјавила је директорица Техничке школе „15. мај“ у Прокупљу Биљана Миленковић и додала да су професори, наставници и други запослени у школи поздравили акције својих ђака.

Чланови ученичког парламента позивају своје вршњаке, грађане Прокупља, привреднике и све људе добре воље да 2. децембра дођу у Спортску халу „Др Зоран Ђинђић“ у 10 часова и својим добровољним новчаним прилогом помогну враћању дечијег осмеха и радости нашој суграђанки Даници Петковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име