Саопштење Управе ОФК “Топличанин”

У оквиру 24. кола фудбалског првенства Српске лиге Исток, фудбалери Топличанина одиграли су нерешено 3:3 у Нишу са екипом Цар Константина. Стрелци за Топличанин били су Јанковић са два гола и Стојковић.

У међувремену, Топличанин се огласио саопштењем, које преносимо у целости.

“Поштовани представници медија, љубитељи фудбала у граду на Топлици, приморани смо да се обратимо званичним саопштењем поводом дешавања на утакмици у Нишу где смо одиграли утакмицу против ФК “Цар Константин”. Као што већ знате, наши фудбалери донели су злата вредан бод из Ниша. Наши фудбалери оставили су срце на терену, часно, поштено носили дрес Клуба и на свакој утакмици показују како се бори за Клуб, град и навијаче. Управа Клуба стоји иза ових играча и тренера Пећаранина. Након свих дешавања питамо се:

1. Зашто је главни судија Никола Бабић и по чијој директиви судио домаћински и изазивао подсмехе присутних гледаоца!? Да ли је наш играч Бошко Илић заслужио директан црвени картон након ненамерног играња руком? Зашто је Топличанину прекинута изгледна контра где смо били у шанси да постигнемо погодак и зашто је свиран контра фаул капитену Каличанину?

2. Ко је Мирослав Миливојевић да квари овако лепу фудбалску представу? Ко је дотични да се нашим играчима након утакмице обраћа речима “САМИ СТЕ СЕБИ ПРЕСУДИЛИ”? Шта је писац хтео да каже? Ко је дотични који каља углед, труд и залагање за оздрављење фудбала председника ФС РИС и министра у Влади Србије господина Новице Тончева?

3. Ко је Дејан Станковић и шта је у ФК “Цар Константин”? Зашто је на крају утакмице вербално, а потом и физички напао Управу Клуба? Ко је поменути Станковић и зашто економу клуба није дозволио да уђе у свлачионице како би покупио опрему?

4. Ко даје права играчу Цар Константина Марку Стаменковићу да псује, прети и позива на линч Управу Клуба Топличанина и сва присутна лица из Прокупља која су дошла да бодре наше играче? Због свега овога тражимо покретање дисциплинског поступка против поменутог играча!!!

5. Зашто новинару и уреднику портала ТоплицаПресс из Прокупља Љубиши Митићу нису хтели да обезбеде минималне услове и да се прикључи на струју како би директно преносио меч из Ниша?!?!

6. Родитељи наших играча и љубитељи фудбала се “пењу” по дрвећу да би гледали наше фудбалере, док се на другим стадионима велики број навијача забавља на трибинама? Да ли иста правила важе за све клубове или поједини имају повластице када су у питању правила због пандемије?!?!

Топличанин је оштећен и то је ЈАСНО.

Оно што нас посебно погађа јесте то да су наши резервни играчи гађани разним предметима док су се загревали. Наш клуб је у претходном периоду жестоко кажњаван и ми смо учили на својим грешкама и нова управа се храбро супротставила таквим људима који су рушили углед клуба и забранила појединцима прилаз стадиону где им и није било место!

Пратићемо делегатски извештај и видећемо хоће ли домаћин бити кажњен за пропуст и слабу организацију утакмице.

Као шлаг на торту јутрос рано смо сазнали да је дотични Миливојевић имао и резервни план како би ТОПЛИЧАНИН по сваку цену био поражен и за зеленом столом кажњен одузимањем бодова, лажирањем извештаја у билтену додајући непостојећу кажну нашем играчу Б. Новаковићу и ако у званичним документима савеза (КОМЕТ) стоји казна од 1 утакмице коју је играч већ одслужио!

ОФК “Топличанин” ће правду највероватније бранити на суду због свих дешавања након утакмице у Нишу и напада на председника Николу Стеванића и чланове Управе Клуба.

Топличанин је озбиљан клуб са традицијом дугом 102.године,бфудбал се играо, игра и играће се.

Имамо комплетну омладинску школу, цео град је стао уз нас и нећемо дозволити да било ко руши наш углед па ни “популарни” Дрвце чији клуб игра тик уз улицу и на обичној утрини.

На крају позивамо Председника ФС РИС господина Новицу Тончева који се бори да се српски фудбал подигне из блата да апелује на своје “сараднике” да не каљају његов углед и ауторитет у ФС Србије.

Управа ОФК “Топличанин” даје максималну подршку г. Новици Тончеву и позива га да посети Клуб”, стоји у саопштењу Управе ОФК “Топличанин”.

1 KOMENTAR

  1. Vise puta sam gledao utakmice kad sudi Debeljko Babić,
    Kad treba sigurica Caru se uvek dodeli Babić i protiv Medoševca i protiv Topličanina….skandal sudjenje
    Da postoji zakon čovek bi zaglavio na robiju zbog skrnavljenja sporta.
    A bahatost i bezobrazluk uprave i osoblja Cara se ne meri ni sa jednim klubom.Brukanje osnovnih postulata hrišćanstva koje treba da propagieaju a ne da kaljaju ime Cara Konstantina

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име