Помозимо шесточланој породици на Косову и Метохији!

фото: Срби за Србе

Недалеко од Прековца на Косову и Метохији налази се Зебинце, село у коме у веома тешким условима живе Горан и Силвана Перић са своје четворо деце . Од примања имају социјалну помоћ и дечији додатак, изузетно су вредни и гостопримљиви. То што имају, поделе са гостима.

Породицу је помогла организација Срби за Србе, а репортажа о њима на сајту организације Срби за Србе активирала је хуманитарца из Прокупља, Љубинку Илић, да се овој породици настави са помагањем.

Наша суграђанка Љубинка Илић покренула је акцију прикупљања помоћи за породицу Перић са Косова и Метохије. Ова шесточлана породица је пример опстанка Срба на нашем Косову и Метохији и овим путем апелујемо на све добре људе да се овој породици помогне.

– Хуманитарним радом се бавим веома дуго, не постоји хуманитарна акција која је организована у Прокупљу а да ја нисам дала свој скромни допинос у њој. Осећам да имам снаге да се овим бавим и даље, и око себе сам скупила круг људи који у сваком тренутку могу да се одазову оваквим акцијама, казала је Љубинка Илић.

Она је ступила у контакт са породицом и организовала превоз сакупљене помоћи до њиховог дома на Косову и Метохији.

– Пронашли смо начин како да сву прикупљену помоћ доставимо породици Перић на Косову и Метохији, већ је скупљена и извесна количина нове гардаробе и обуће коју смо прикупили, али свакако настављамо са акцијом. Хвала порталу “Прокупље онлајн” на помоћи да шира јавност сазна за ову нашу акцију и да се чује о потребама ове породице. Породица је скоро добила свог шестог члана а ми им само желимо да наставе овим темпом, казала је Љубинка Илић.

Сви људи великог срца, који желе да се прикључе акцији, могу се јавити Љубинки Илић на број телефона 069/5509585.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име