(ФОТО) Уређује се шеталиште у Прокупљу

Након орезивања дрвореда, тренутно се одвијају радови на замени оштећених, поломљених бехатон плоча у пешачкој зони у Прокупљу.

Како каже члан Градског већа за инфраструктуру Миладин Радојичић, реч је о уређењу БИД зоне и уопште сређивању града, обзиром да се ових дана ради и на замени клупа по парковима.

– Осим замене плоча, радиће се и на уређењу коренових система појединих стабала који подижу плоче, као и нивелација бехатона и ивичњака око дрвећа на шеталишту. У БИД зони биће постављене и неке нове клупе, да грађани могу да седну, одморе. У току је и реконструкција парковских клупа у центру града, каже Радојичић. Ако време послужи, радови ће бити завршени за месец дана, што значи да ћемо таман кад треба, у пролеће, имати комплетно уређену БИД зону у Прокупљу.

1 KOMENTAR

  1. Lepa zamisao i da vidim koliko ce da traje Srediti korenje koje je diglo pola setalista Zabraniti bahatim gazdama da dizu kocke setalista a kasnije stavljaju sta stignu kada doradjuju lokale Svoj majstor za alokal obavezan rad ljudi koji setaliste i sad rade za isto pa koliko god da kosta Zabraniti teskim kamionima ma ciji bili da ulaze na setalste KOLICA POSTOJE A za stanare posebne markice ili izlaz pored HAMEUMA u gornju ulicu Saobracajci bi trebali malo da obrate paznju za to ne da zevaju po kafancicima Kad se udari dobro po dzepu manje ce pojedinci da glume ludilo SVAKA CAST Opstini da ne bude da svaki put kudim istu 😉

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име