За 18 месеци Прокупчани ће куповати у Лидлу у Прокупљу

Представници Града Прокупља, потписали су данас са представницима привредног субјекта „Лидл Србија“ уговор о продаји грађевинског земљишта на коме ће бити изграђен објекат ове компаније.

(ФОТО) НОВО У ПРОКУПЉУ! ХИТ ЦЕНА – КВАДРАТ САМО 350 ДИНАРА!

Земљиште близу Пољопривредне школе „Радош Јовановић Сеља“ површине је 1,39 хектара, за шта је Лидл на јавној лицитацији понудио преко 87 милиона динара иако је почетна цена коју је Град понудио била нешто преко 20 милиона.

Како каже градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић, на основу уговора, Град је у обавези да финансира комунално опремање земљишта, док привредни субјект Лидл Србија има обавезу да за 18 месеци земљиште приведе намени.

-Ово је од великог значаја за град и грађане Прокупља.

Буџет Града биће увећан за 87 милиона, а та средства, уложићемо у неке друге пројекте, важне за наше суграђане. Значај ове инвестиције огледа се и у томе да ће житељи Прокупља куповати квалитетне производе, по повољним ценама, казао је Аранђеловић.

Начелник Топличког управног округа Златан Миљковић, додао је да је ова инвестиција значајна за читав Топлички округ.

-Доласком Лидла, отварају се нова радна места, али и могућност за привлачење других инвеститора. То што је Лидл изабрао баш Прокупље, значи да смо препознати као повољно место за инвестирање, што је веома важно, нагласио је начелник Топличког управног округа Златан Миљковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Поскупљује путарина, ево колико ће вас коштати вожња ауто-путем

(ФОТО) Најквалитетнији ламинат у трговини STEP TEAM DOO у Прокупљу

У прокупачком Дому здравља вакцинисано близу 5.000 грађана

Ухапшене три особе због пуцњаве у Прокупљу

Обележена годишњица стрељања мештана Горње Стражаве

Пуцњава у центру Прокупља

За недељу дана рођено 11 беба

2 KOMENTARA

  1. Povoljne cene….. Lidl je najsuplji u srbiji. Malo je jeftiniji u Sloveniji od Srbije ali najjeftiniji je u Nemackoj, a kod nas salju sve robu trece klase pa vi kupujte u lidl, truju nas dole pitaj boga sa cim sve.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име