Замена или издавање возачке дозволе без одласка у полицијску станицу

public

Министарство унутрашњих послова покренуло је нови електронски сервис на порталу еУправе „Замена возачке дозволе (достављање на кућну адресу)“, који ће омогућити грађанима да без одласка у полицијску станицу поднесу захтев за издавање и замену возачке дозволе.

Прокупље добија Лидл

Како се наводи на сајту МУП-а, електронској услузи грађани могу приступити преко сајта МУП-а http://www.mup.gov.rs/wps/portal/sr/gradjani/dokumenta/2021_02_02_obav.eusluge_vozacka+dozvola или директно на порталу еУправе https://euprava.gov.rs/usluge/6093.

Електронска услуга „Замена возачке дозволе (достава на кућну адресу)“ омогућава грађанима да преко портала еУправа, без одласка у полицијску станицу, поднесу захтев за издавање возачке дозволе у случају истека њене важности, промене имена или пребивалишта, или уколико им је возачка дозвола украдена, изгубљена или уништена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Хоспитализовано 32 пацијента, од којих је 12 на кисеонику

Прокупље добија Лидл

Велики успех: Боксери донели три злата у Прокупље

Младим пољопривредницима уплаћена подстицајна средства

(ВИДЕО/ФОТО) Наш читалац из Београда осврнуо се на недавно невреме: Хвала градоначелнику Прокупља и његовим сарадницима, ризиковали су своје животе да би помогли мојој мајци

Услов за подстицајна средства је и упис у виноградарски и винарски регистар

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име