Хоспитализовано 32 пацијента, од којих је 12 на кисеонику

У току јучерашњег дана, у Ковид пријемно-тријажним амбулантама у Општој болници „Др Алекса Савић“ Прокупље, прегледано је 61 лица са симптомима респираторних инфекција под сумњом или позитивних на Ковид-19.

Прокупље добија Лидл

На Инфективном одељењу Опште болнице ”Др Алекса Савић”, хоспитализовано је 32 пацијента са бронхопнеумонијом, са територије Топличког округа. Од укупног броја хоспитализованих пацијената, 22 је позитивно на Ковид-19. Хоспитализовани пацијенти су са бронхопнеумонијом и средње-тешком клиничком сликом.

На кисеоничкој потпори на одељењу се тренутно налазе 12 пацијената. У току јучерашњег дана транспортованих на даље лечење није било.

У Ковид амбуланти прокупачког Дома здравља, у последња 24 сата, прегледано је 71 пацијената са симптомима респираторних инфекција и повишеном температуром под сумњом на Ковид-19, саопштили су данас из ове здравствене установе.

На даље испитивање и лечење у прокупачку болницу „Др Алекса Савић“, упућено је шест пацијената, док је 15 особа послато у кућну изолацију, због контакта са зараженим особама или због лакшег облика болести изазваних вирусом Ковид -19.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Прокупље добија Лидл

Велики успех: Боксери донели три злата у Прокупље

Младим пољопривредницима уплаћена подстицајна средства

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име