Због дезинфекције просторија неће бити вакцинације током викенда

–Због дезинфекције вакциналних пунктова у прокупачком Дому здравља, вакцинација грађана против Ковид -19 неће бити спроведена у суботу и недељу, саопштили су надлежни у овој здравственој установи.

Услов за подстицајна средства је и упис у виноградарски и винарски регистар

Како је најављено, Дом здравља ће током викенда извршити комплетну дезинфекцију свих просторија и пунктова за вакцинацију, како би од понедељка овај процес био настављен.

Подсећамо грађане да се на свим пунктовима за вакцинацију моћи вакцинисати искључиво грађани који су добили позив од електронске управе са термином вакцинације.

СТРАВИЧАН УДЕС КОД ПРОКУПЉА: Више повређених, две особе у критичном стању

Исказивање интересовања за имунизацију траје неколико минута и веома је једноставно. Сви грађани то могу учинити електронски на адреси www.imunizacija.euprava.gov.rs

Уколико особа заинтересована за вакцинацију не поседује рачунар, може се пријавити телефонски путем контакт центра на број телефона 08000222334,сваког дана од 8 до 20 часова.

Одговорним понашањем, поштовањем епидемиолошких мера и поштовањем термина вакцинације, најбрже ћемо доћи до заједничког циља, а то је коначна победа над корона вирусом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО/ФОТО) Наш читалац из Београда осврнуо се на недавно невреме: Хвала градоначелнику Прокупља и његовим сарадницима, ризиковали су своје животе да би помогли мојој мајци

Услов за подстицајна средства је и упис у виноградарски и винарски регистар

Прокупчанин ухапшен због насиља у породици

СТРАВИЧАН УДЕС КОД ПРОКУПЉА: Више повређених, две особе у критичном стању

Нове дозе кинеске вакцине

Пада снег на подручју Топличког округа коловози мокри и клизави

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име