Нове дозе кинеске вакцине

Вакцинација грађана Прокупља против корона вируса одвија се без икаквих потешкоћа и по утврђеном плану, саопштили су надлежни у Дому здравља Прокупље.

Пада снег на подручју Топличког округа коловози мокри и клизави

Како истичу надлежни у овој установи, интересовање грађана за овај вид заштите од корона вируса је велики, што показује и податак да се дневно на пунктовима у прокупачком Дому здравља вакцинише око 200-300 грађана.

Дом здравља Прокупље радио је и током викенда, како се не би стварале гужве због великог интересовања за имунизацију. Иначе, вакцинални пунктови су отворени сваког дана од 8 до 15 часова, где је на располагању грађанима шест медицинских екипа.

Помоћ стигла и у селу Миљковица и Обртинце

Прокупачком Дому здравља Институт за јавно здравље Ниш доставио је нове дозе вакцине кинеског произвођача, јер је потрошена прва набавка од 480 доза. Вакцине редовно пристижу, тако да ће сви пријављени грађани бити вакцинисани у заказаном термину. Они који немају могућност да се електронским путем пријаве, треба да се јаве Општој служби Дома здравља, где ће оставити своје податке и добити термин за вакцинацију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Пада снег на подручју Топличког округа коловози мокри и клизави

Помоћ стигла и у селу Миљковица и Обртинце

​Од данас вакцинација само грађана који су добили позив

Градоначелник Прокупља примио вакцину и позвао грађане да се пријаве

Озиме културе у добром стању

Светосавска повеља Ковид одељењу Болнице у Прокупљу, захвалнице Ковид амбулантама у Куршумлији, Блацу, Прокупљу и Житорађи

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име