Градоначелник Прокупља примио вакцину и позвао грађане да се пријаве

Градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић примио је вакцину против корона вируса кинеског произвођача „Синофарм”, која је тренутно на располагању грађанима Прокупља.

–Једини начин да победимо овај опаки вирус је масовна имунизација становништва. Искористио сам своје грађанско право и заједно са својим суграђанима, који се у Прокупљу у великом броју пријављују за вакцинацију, примио вакцину. Могу да кажем да се осећам одлично након вакцинације и препоручујем свим грађанима да се на овај начин заштите од корона вируса, изјавио је градоначелник Аранђеловић и овом приликом позвао све грађане да се пријаве и вакцинишу како би заштитили себе, своје најближе и комплетну заједницу.

Дом здравља у Прокупљу је вакцинацију грађана организовао на три пункта у овој установи, а спроводиће је шест медицинских екипа које чине лекар и два техничара/медицинске сестре.

По утврђеном плану и начину вакцинације, грађани који су се пријавили за вакцинацију најпре треба да на пункту попуне сагласност за понуђену вакцину. Након тога ће их примити медицинска екипа, где ће лекар обавити неопходан преглед, а након вакцинације и после периода од 15 до 30 минута могу напустити пункт.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Озиме културе у добром стању

Светосавска повеља Ковид одељењу Болнице у Прокупљу, захвалнице Ковид амбулантама у Куршумлији, Блацу, Прокупљу и Житорађи

У Дому здравља данас почиње вакцинација за грађане Прокупља против КОВИД 19

(ФОТО) Дарови за прворођену бебу на Богојављење

Уместо пливања, дарови прворођеној беби на Богојављење

(ФОТО) Села погођена невременом полако добијају струју

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име