(ФОТО) Пробијен путни правац Горњи Статовац – Дубока Долина као и деоница до Мрљака

Представници локалне самоуправе и радници Јавно – комуналног предузећа “Хамеум” са представницима Војске Србије из 310. инжињеријског батаљона Треће бригаде копнене војске, јуче су на терену пробијали путне правце у подножју Радан планине Горњи Статовац – Дубока Долина и Ранкова Река – Богујевац и пут ка селу Мрљак, како би омогућили приступ домаћинствима у тим селима, која су одсечена и без струје услед елементарне непогоде која је погодила тај крај.

Подељени агрегати вишечланим породицама у угроженим селима

– Две трећине путног правца Ранкова Река – Богујевац је прочишћено. Радило се на температури од -6 до -9. Захваљујући максималном ангажовању наших војника, завршен је велики посао, рекао је члан Градског већа за инфраструктуру Миладин Радојичић.

Како додаје, путни правац Горњи Статовац – Дубока Долина је у потпуности пробијен и проходан.

– Пут за село Мрљак је такође пробијен и проходан. Поред нас, на терену су и екипе монтера ЕПС-а који раде не оспособљавању напонске мреже а села полако добијају струју, истакао је Радојичић.

(ФОТО) Постављено још 40 нових канти за смеће по граду

Иначе, претходних дана, представници локалне самоуправе са Црвеним крстом обилазили су старачка домаћинства, као и она са малом децом, и достављали им намирнице, прехрамбене производе, средства за хигијену, лекове… За неколико породица, обезбеђени су агрегати за струју, како би људи могли нормално да функционишу у овим ванредним околностима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Подељени агрегати вишечланим породицама у угроженим селима

(ФОТО) Постављено још 40 нових канти за смеће по граду

СРЕЋНА СРБСКА НОВА ГОДИНА!

Рашчишћен путни правац Видовача – Бели Камен

ПССС пуном паром у едукацији пољопривредника

(FOTO) ПЗП „Трејс“, Војска Србије и екипе „Хамеума“ на терену, уклањају се стабла са коловоза ка Белом Камену и Товрљану

Расписан конкурс за Светосавску повељу

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име