(FOTO) ПЗП „Трејс“, Војска Србије и екипе „Хамеума“ на терену, уклањају се стабла са коловоза ка Белом Камену и Товрљану

Предузеће за путеве „Трејс“, Војска Србије и екипе Јавно – комуналног предузећа „Хамеум“, уклањају стабла и растиње са путних праваца Видовача – Бели Камен ка Статовцу и Горња Коњуша – Трнов Лаз ка Товрљану, које се услед снега, обилне кише и наглог захлађења заледило а онда поломило и пало на коловоз.

Како каже члан Градског већа за инфраструктуру Миладин Радојичић, највише је погођена мрежа ЕПС-а, те је тако већи део ових села без струје.

-Екипе ЕПС-а су данима на терену и покушавају да оспособе мрежу. Јавно – предузеће „Србијашуме“ рашчишћава простор око трафо – станица. Ово је незапамћено да овако дође до обарања дрвећа на коловоз, каже Радојичић.

Представници локалне самоуправе су такође на терену.

-Данас ћемо да радимо до мрака, тако да се надам да ће све бити санирано у току данашњег дана. Уколико нешто не завршимо, радиће се и сутра. Важно је да се у најкраћем могућем року све заврши, казао је члан Градског већа за инфраструктуру Миладин Радојичић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Расписан конкурс за Светосавску повељу

На Инфективном одељењу 46 пацијената, од тога 37 позитивно на корону

Почела вакцинација против короне у Прокупљу

1 KOMENTAR

  1. Nezapamceno je da se veliki broj godina unazad nije seklo rastinje pored puta na to delu pa nije ni cudo sto je samo palo a kablovi mreze godinama urasli lokalna samouprava zakazala po tom pitanju a sad se u cudu nasli kako doslo do toga

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име