Све спремно за снег у Прокупљу

Према прогнозама метеоролога, наредних дана очекују се снежне падавине, не само на планинама, него и у нижим пределима. Надлежне градске службе извршиле су све неопходне припреме, како би током снежних падавина путеви били проходни.

Вршилац дужности директора ЈКП “Хамеум” Никола Жугић изјавио је да су они обезбедили довољне количине индустријске соли и ризле.

-Радници ЈКП “Хамеум” у обавези су да одржавају проходност градских и приградских улица. За зимско одржавање путева обезбедили смо пет тона ризле и 20 тона индустријске соли, изјавио је он.

Директор ЈП за урбанизам и уређење Града Прокупља Милисав Брајковић рекао је да они до сада нису добили ни једну пријаву од стране мештана брдско планинских села да је неки пут непроходан.

-Припреме за зимско одржавање путева надлежне фирме и предузетници обавили су пре неколико месеци. Без обзира на најаве снежних падавина, не очекујем неке проблеме у одвијању саобраћаја на територији града, истакао је он и додао да ће запослени вршити надзор проходности путева и улица током снежних падавина.

ПРОЧИТАЈ ЈОШ:

Почела вакцинација против короне у Прокупљу

МИР БОЖЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!

ВИШЕ ОД РЕЧИ…

СРЕЋНО БАДЊЕ ВЕЧЕ!

Пакети за пензионере са минималним примањима

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име