НЕБО ДОБИЛО ЈОШ ЈЕДНОГ АНЂЕЛА! Бели ковчег, бели крст и бело цвеће: Сахрањен мали Андреј из Ниша

На гробу су прочитана писма бискупа Станислава Хочевара, владике Нишког Арсенија, као и градоначелнице Ниша, Драгане Сотировски.

Велики број чланова породице, пријатеља и познаника данас је на вечни починак испратио Андреја П. (12), који је настрадао пре неколико дана када је на њега, док је ишао тротоаром, налетео “ауди” којим је управљао Београђанин Н. С.

Тужна поворка кренула је ка гробном месту у ком ће почивати дечак који се нашао у погрешно време, на погрешном месту.

Бели ковчег, бели крст и бело цвеће за дечака који је погинуо док се враћао из тржног центра у који је кобне вечери кренуо како би купио пуњач за мобилни телефон.

Неутешна породица налази се на челу тужне поворке у Нишу.

На гробу су прочитана писма бискупа Станислава Хочевара, владике Нишког Арсенија, као и градоначелнице Ниша, Драгане Сотировски.

Подсетимо, малишан је био прва жртва бахатог возача “аудија”, који је, највероватније због неприлагођене брзине, изгубио контролу над возилом, излетео с пута и прво покосио дечака, а потом Нишлију Дејана Илића, који је у том тренутку шетао са пријатељем. Од силине ударца и дечак и мушкарац одлетели су неколико десетина метара даље. Андреј је на месту остао мртав, док је Илић преминуо сат времена касније у болници.

Возач “аудија” и његови сапутници, у удесу нису повређени. Н. С. је ухапшен и налази се у притвору.

извор: Srbija Danas/Blic

фото: Facebook/Printscreen

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име