Пакети за пензионере са минималним примањима

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање – Сектор за друштвени стандард обезбедило је средства за куповину пакета са основним животним намирницама и хигијенским средствима за најугроженије пензионере. Ове пакете добиће пензионери чија примања не прелазе износ од 15.113,01 динар.

Прикупљање пакетића за децу на Косову и Метохији на Божић испред Поште

Председник Удружења пензионера Града Прокупља Милован Вучићевић изјавио је да ће ову помоћ добити 530 пензионера.

–Сектор за друштвени стандард Фонда ПИО издвојио је више од 400.000 динара за куповину ових пакета. Списак пензионера који ће добити ову помоћ налази се на просторијама удружења, изјавио је Вучићевић и додао да ће пакете са основним животним намирницама и хигијенским средствима добити и пензионери који нису чланови организације.

Према његовим речима достава ове помоћи вршиће се у већим сеоским срединама, односно по селима где живи већи број најстаријих суграђана који се налазе на списку за доделу помоћи.

Подела пакета вршиће се од понедељка, 11. јануара, у просторијама Удружења пензионера Града Прокупља у времену од 9 до 13 часова.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На Инфективном одељењу 48 пацијената позитивно на корону

Прикупљање пакетића за децу на Косову и Метохији на Божић испред Поште

Још 780 доза вакцине против сезонског грипа у Дому здравља Прокупље

ДАНАС СЛАВИМО ОЦЕ: Обележавање овог празника симболише се јачање породице и слоге, а овај СТАРИ ОБИЧАЈ треба да испоштујете!

Градоначелник Прокупља посетио породилиште и уручио поклон мајци прворођене бебе

(ФОТО) ПРОКУПЉЕ ЗА ДЕЦУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име