Још 780 доза вакцине против сезонског грипа у Дому здравља Прокупље

Прокупачки Дома здравља набавио је још 780 доза вакцине против сезонског грипа, а грађани који желе да се вакцинишу, могу то да обаве у Општој служби Дома здравља, у периоду од 7 до 12 часова сваког радног дана.

(ФОТО) ПРОКУПЉЕ ЗА ДЕЦУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!

Како су саопштили у овој здравственој установи, највећи број грађана је већ у октобру месецу примио ову вакцину, тако да ће нова количина бити довољна до краја сезоне.

Ове године било је изузетно велико интересовање грађана за вакцинацију против сезонског грипа. Од 1. октобра, када је вакцинација у прокупачком Дому здравља почела, за само неколико дана потрошена је цела количина од 1.980 доза.

Како истичу у Дому здравља, нових 780 биће довољно за све грађане који још увек желе да се вакцинишу и који припадају групи пацијената којима се препоручује ова вакцина, а то су хронични плућни и срчани болесници, оболели од бубрежних болести, као и грађани старији од 65 година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На Инфективном одељењу 66 пацијената, од тога 50 са короном

ДАНАС СЛАВИМО ОЦЕ: Обележавање овог празника симболише се јачање породице и слоге, а овај СТАРИ ОБИЧАЈ треба да испоштујете!

Градоначелник Прокупља посетио породилиште и уручио поклон мајци прворођене бебе

(ФОТО) ПРОКУПЉЕ ЗА ДЕЦУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!

(ФОТО) БУДИТЕ ОДГОВОРНИ, НЕ БАЦАЈТЕ ПЕТАРДЕ: Хиљаде паса угине од срчаног удара, за њих је бука превелики стрес!

Хапшење: Ударио секиром сина у главу

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име