(ФОТО) ПРОКУПЉЕ ЗА ДЕЦУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!

Хуманост на делу: Прикупљање средстава и слаткиша за пакетиће за децу са Косова и Метохије

Свесни тежине живота коју носе ови малишани, Невладина организација „Српска нит“ из Подгорице, Немањиног града, решила је да ове године обрадује децу са Косова и Метохије поделом божићних пакетића.

Из ове организације, позвали су све људе добре воље, хумане и великог срца, да се прикључе акцији и да донира ко колико може, било новац или слаткише.

-Акцију је подржала група жена у Прокупљу. Свих ових дана, оне прикупљају средства за пакетиће, израђују исте. Овој деци не треба пуно да буду срећна. А шта малишане више може да обрадује од пакетића?  Акцију је подржао маркет „Рич“, те је у робној кући у центру Прокупља постављена кутија у коју суграђани могу да убаце новац, слаткише, сланише…

Подршку су нам дали и наша браћа из Београда, тако што су на неколико локација поставили кутије за прикупљање средстава, кажу неки од организатора акције и додају да је у току регистрација Невладиног удружења „Српска нит“ и у Прокупљу.

Акција траје до 12. јануара. Сутрадан, 13. јануара, организатори и учесници акције, посетиће децу на Косову и Метохији и са браћом из Црне Горе, поделити пакетиће и остала прикупљена средства.

И портал “Прокупље онлајн” придружује се акцији. Поред средстава која ћемо издвојити и помоћи, редовно ћено извештавати суграђане о овој акцији и свакој наредној.

За Прокупље, контакт особе су Марија Окичић 061/1833448 и Душан Ђорђевић 063/1389000.

Слике са прошлогодишње акције:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) БУДИТЕ ОДГОВОРНИ, НЕ БАЦАЈТЕ ПЕТАРДЕ: Хиљаде паса угине од срчаног удара, за њих је бука превелики стрес!

Хапшење: Ударио секиром сина у главу

На Инфективном одељењу 58 пацијената позитивно на корону, једна особа преминула

Филлy Фарм из Велике Плане концесионар Апотеке Прокупље, нема отпуштања радника нити будућег ризика за буџет Града

СЛИКА ДЕЧАКА КАКО ПРОДАЈЕ ИСПРЕД ГИМНАЗИЈЕ УЗНЕМИРИЛА ПРОКУПЉЕ!

Киша и снег добро дошли озимим културама

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име