На Инфективном одељењу 58 пацијената позитивно на корону, једна особа преминула

У току јучерашњег дана, у Ковид пријемно-тријажним амбулантама у Општој болници „Др Алекса Савић“ Прокупље, прегледано је 119 пацијената са симптомима респираторних инфекција под сумњом или позитивних на Ковид -19.

СЛИКА ДЕЧАКА КАКО ПРОДАЈЕ ИСПРЕД ГИМНАЗИЈЕ УЗНЕМИРИЛА ПРОКУПЉЕ!

На Инфективном одељењу Опште болнице ”Др Алекса Савић”, хоспитализовано је 76 пацијената са бронхопнеумонијом, са територије Топличког округа. Од укупног броја хоспитализованих пацијената, 58 је позитивно на Ковид-19. Хоспитализовани пацијенти су са бронхопнеумонијом и средње-тешком клиничком сликом.

–На кисеоничкој потпори на одељењу се тренутно налази 38 пацијената. Нажалост, упркос свим напорима лекара у току јучерашњег дана један пацијент ковид позитиван из града Прокупља преминуо је у Ковид одељењу, док су два пацијента транспортована на даље лечење у КЦ Ниш, наглашавају у прокупачкој Болници.

УСКОРО…

У Ковид амбуланти прокупачког Дома здравља, у последња 24 сата, прегледана су 172 пацијента са симптомима респираторних инфекција и повишеном температуром под сумњом на Ковид -19, саопштили су данас из ове здравствене установе. На даље испитивање и лечење у прокупачку болницу „Др Алекса Савић“, упућено је шест пацијената, док је двоје послато у кућну изолацију, због контакта са зараженим особама или због лакшег облика болести изазваних вирусом Ковид -19.

У току јучерашњег дана у овој здравственој установи, тестирано је 127 особа, од којих је 29 позитивно на вирус Ковид -19.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Филлy Фарм из Велике Плане концесионар Апотеке Прокупље, нема отпуштања радника нити будућег ризика за буџет Града

СЛИКА ДЕЧАКА КАКО ПРОДАЈЕ ИСПРЕД ГИМНАЗИЈЕ УЗНЕМИРИЛА ПРОКУПЉЕ!

Киша и снег добро дошли озимим културама

УСКОРО…

Црвени крст завршава поделу пакета за најугроженије грађане

Имамо ли право да затворимо очи пред патњом ове деце?

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име