На Инфективном одељењу 53 пацијента са короном, једна особа преминула

У току јучерашњег дана, у Ковид пријемно-тријажним амбулантама у Општој болници „Др Алекса Савић“ Прокупље, прегледана су 83 пацијента са симптомима респираторних инфекција под сумњом или позитивних на Ковид -19.

Борба за власт у Прокупљу искоришћавањем најмлађих не престаје, део опозиције не бира средства

На Инфективном одељењу Опште болнице ”Др Алекса Савић”, хоспитализован је 71 пацијент са бронхопнеумонијом, са територије Топличког округа. Од укупног броја хоспитализованих пацијената, код 53 пацијента је потврђено присуство вируса Ковид -19. Хоспитализовани пацијенти су са бронхопнеумонијом и средње-тешком клиничком сликом.

На кисеоничкој потпори на одељењу се тренутно налази 37 пацијената. У току јучерашњег дана, један пацијент из Прокупља заражен овим вирусом преминуо је у Ковид одељењу.

У Ковид амбуланти прокупачког Дома здравља, у последња 24 сата, прегледана су 163 пацијента са симптомима респираторних инфекција и повишеном температуром под сумњом на Ковид -19, саопштили су данас из ове здравствене установе.

На даље испитивање и лечење у прокупачку болницу „Др Алекса Савић“, упућено је 12 пацијената, док је двоје послато у кућну изолацију, због контакта са зараженим особама или због лакшег облика болести изазваних вирусом Ковид -19.

У току јучерашњег дана у овој здравственој установи, тестирано је 69 особа, од којих је 18 позитивно на вирус Ковид -19.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Од локалне самоуправе пакетићи за децу из социјално угрожених породица

На данашњи дан погинуо један од вођа Топличког устанка у Првом светском рату

Радило се по граду али и селима

Народни музеј Топлице реализовао пројекат „Спомен обележје Димитрију Беговићу“

КОЦ „Топлица“ обележава шест деценија рада и постојања

За недељу дана рођено 11 беба

Леп гест: Поклони за кориснике Дневног боравка “Сунце”

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име