Леп гест: Поклони за кориснике Дневног боравка “Сунце”

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, Дневни боравак „Сунце“ у Водицама, чији су корисници деца и омладина ометени у развоју, посетили су учесници Међународног пројекта „Игра 2″, ученици ОШ “Никодије Стојановић Татко“, издвојеног одељења Доње Кординце и ОШ “Милић Ракић Мирко“.

Ови хумани и вредни ученици су се потрудили да због актуелне пандемије не прекидају дугогодишњу традицију даривања корисника „Сунца“.

Тако су у оквиру наведеног пројекта који реализују учитељице Љиљана Соколовић, Виолета Марјановић, Јелена Бабић и литерарна секција наставнице Љиљане Суботић, израдили разноврсне поклон честитке, новогодишње украсе, играчке, како би обрадовали кориснике ове установе.

Дружење ученика и корисника Дневног боравка „Сунце“ организује се увек поводом обележавања важних датума, али је ове године изостало због неповољне епидемиолошке ситуације. Ипак, они који дарују не знају за препреке и увек нађу начин да обрадују и да улепшају празнике.

Чланови Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести, у оквиру којег ради Дневни боравак „Сунце“, овом приликом се захваљују ученицима и њиховим учитељицама, зато што увек мисле на њих, чак и када не могу да се заједно друже.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На Инфективном одељењу 52 пацијента позитивна на корону, од тога 44 на кисеонику

Градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић организовао пријем за најбоље студенте: Ви сте понос Града

Од организације „Срби за Србе“ трактор и таруп – косилица за породицу Стевановић из Блаца

Борба за власт у Прокупљу искоришћавањем најмлађих не престаје, део опозиције не бира средства

Најбољи студенти из Прокупља добијају по 33.000 динара од локалне самоуправе

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име