Градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић организовао пријем за најбоље студенте: Ви сте понос Града

Градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић, организовао је пријем за пет најбољих студената, од 92 са просеком изнад 9, колико је ове године добило једнократну награду локалне самоуправе, у износу од 33.000 динара. За ову намену Град Прокупље је издвојио 3,036.00,00 динара.

Најбољи студенти из Прокупља добијају по 33.000 динара од локалне самоуправе

Право на једнократну новчану награду остварују студенти који се финансирају из републичког буџета, имају просек оцена 9 и више, први пут уписују наредну годину студија и имају пребивалиште на територији Прокупља.

–Велика је част бити домаћин овим младим и успешним људима, који су најпре понос својих родитеља, а онда и нашег града. Ове године угостили смо само њих петоро, због актуелне епидемиолошке ситуације. Надам се да ће и у наредним годинама низати успехе, какве су имали и до сада и да ћемо се истим поводом видети поново. Локална самоуправа се поноси тиме да има оволики број вредних и успешних студената и по томе смо сасвим сигурно међу првим градовима у нашој земљи. Када будете завршили факултете и ако желите да се вратите и започнете каријеру у свом родном граду, ја ћу вам лично помоћи, да то и остварите, рекао је градоначелник Аранђеловић, поздрављајући студенте са просеком 10, који су овом приликом потписали уговоре о исплати једнократне новчане награде.

Он је нагласио да би волео да једног дана они одлучују и воде свој родни град у бољу и лепшу будућност. Награђени студенти, Ана Вилимоновић, Лазар Цакић и Милица Марјановић су овом приликом истакли да им подршка, коју им локална самоуправа пружа у току школовања веома значи.

–Веома нам значи то што смо награђени за наш рад и добре оцене на факултету. То нам је и подстрек да и убудуће вредно радимо и постижемо одличне резултате. Било би нам драго да се по завршетку школовања вратимо тамо где смо научили прва слова и бројеве и дамо допринос свему ономе што ће донети бољитак нашим суграђанима и генерацијама које тек долазе, истакли су студенти који су данас потписали уговоре о исплати једнократне новчане награде, коју Град Прокупље традиционално додељује најбољима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

На Инфективном одељењу 65 пацијената са потврђеном короном

Борба за власт у Прокупљу искоришћавањем најмлађих не престаје, део опозиције не бира средства

Најбољи студенти из Прокупља добијају по 33.000 динара од локалне самоуправе

Ухапшени због крађе моторних тестера

За недељу дана, рођено шест беба у Прокупљу

Слике болесне деце постављене на украсима у Прокупљу уплашиле малишане!

На Инфективном одељењу 52 пацијента позитивна на корону, преминуле две особе

3 KOMENTARA

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име