Најбољи студенти из Прокупља добијају по 33.000 динара од локалне самоуправе

Комисија за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавање надарених ученика и студента, донела је решење, којим ће 92 студента са подручја Прокупља добити новчану награду у износу од по 33.000 динара. За ту намену, Град Прокупље је из буџета издвојио укупно 3.036.00,00 динара.

“Опозициона првакиња”, нови образовни профил у Прокупљу или преквалификација?

“Потписивање уговора са студентима, биће организовано, од 15. до 17. децембра у скупштинској сали зграде Градске управе Прокупља, од 11 до 13 сати. Првих тридесет студената, са списка треба да дођу у уторак 15. децембра, студенти од редног броја 31 до 60, уговоре ће потписивати 16. децембра, а остали 17. децембра 2020. године. Добитници новчаних средстава, који због обавеза не могу да дођу у заказано време, могу да се накнадно договоре за термин и око других детаља са саветником за културу Градске управе Миладином Милосављевићем, на телефон: 0648587785”, казали су из Градске управе.

Приликом потписивања уговора, студент треба да понесе следећу документацију: личну карту, картицу са бројем текућег рачуна (ради провере броја ). Лица која потписују уговоре у име студента, морају са собом, да понесу и овлашћење, оверено код нотара.

“На конкурс за доделу једнократних новчаних награда, који је трајао до 15. новембра, пристигло је 95 захтева које је комисија разматрала, а од којих само три није испуњавало услове конкурса. Право на једнократну новчану награду остварују студенти који се финансирају из републичког буџета, имају просек оцена 9 и више, први пут уписују наредну годину студија и имају пребивалиште на територији Прокупља”, закључили су из Градске управе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ухапшени због крађе моторних тестера

За недељу дана, рођено шест беба у Прокупљу

Слике болесне деце постављене на украсима у Прокупљу уплашиле малишане!

На Инфективном одељењу 52 пацијента позитивна на корону, преминуле две особе

Јавни позив за оснивање рагби клубова по Србији

Опрана пешачка зона и дезинфикована сва места у граду где је већа концентрација људи

Усвојен буџет Града Прокупља за наредну годину

“Опозициона првакиња”, нови образовни профил у Прокупљу или преквалификација?

Прокупчанин ухапшен због пљачке продавнице

3 KOMENTARA

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име