ШИПТАРИ УПАЛИ У ТОПЛИЦУ: Дошли наоружани с Космета, па почели да пуцају крај Куршумлије!

Истрага о свим дешавањима је у току.

Велики инцидент догодио се јуче у селу Парада код Куршумлије. Српски органи безбедности осујетили су групу непознатих лица, која су дошла из правца Подујева, у намери да бесправно секу шуму у Копненој зони безбедности, и то под заштитом особа наоружаних дугим цевима.

Наиме, полицијске патроле уочиле су јуче око 17 часова, у појасу Копнене зоне, у атару села Парада и Растелица, у општина Куршумлија, две неидентификоване особе са дугим наоружањем, које су, када су угледале патролу, испалиле у ваздух више рафала и затим се удаљили у правцу Подујева, а недуго затим још три особе, такође са дугим цевима, које су се такође упутиле ка Подујеву.

Како се сазнаје у безбедносним изворима, истовремено је примећена група од 20-так особа, како се верује Албанаца, на четири трактора, који су бесправно секли шуму, и такође побегли ка општини Подујево.

извор: Tanjug/Srbija Danas

17 KOMENTARA

  1. Шиптарска је гамад устала, да би Косово нам узела, од Светог Саве нам, је Завет остао, ДА БРАНИМО НАШЕ КОСОВО!

  2. Bio sam na tim terenima vojska je drzala pod kontrolom dovoljno je bilo samo da se pojavimo nastaje bezanija.Policija nije bila bas aktivna verovatno i sad.Siptari su pre rata kupovali sume sa nase strane ali nisu mogli prevoditi na sebe tako da oni to smatraju svojim.Vratimo vojsku sta je bila i nece biti problema.

  3. Начелниче(ако сте то стварно Ви),боље би било да војно способним грађанима поделите било какво наоружање које сам сигуран да имате по неким подумима,јер ако шиптари крену овако на даље,нећете ви из полиције успети да одбраните народ,ипак мало вас је,а и далеко сте од Бг-а,ако ме разумете.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име