ОК Топличанин расадник талената

Да су идеје и циљеви који су постављени у Одбојкашком клубу Топличанин на правом путу омасовљења одбојке у Прокупљу, и проналажењу нових талената, доказ је и недавно завршен Одбојкашки камп “Дејан Брђовић” на Дивчибарима, где је Вељко Младеновић, пионир Одбојкашког клуба Топличанин, проглашен за најперспективнијег играча.

Вељко Младеновић је рођен 2008. године, члан је пионирског тима ОК Топличанин и велики је заљубљеник у одбојку. Вредно тренира у Одбојкашком клубу Топличанин и тако планира да настави и убудуће.

Вељко Младеновић

-Одбојкашки клуб Топличанин је расадник младих талената. Женска екипа овог клуба, игра у Другој лиги Исток а мушка у Првој Б лиги. То није дошло преко ноћи, то су године и године рада и труда које тренери посвећују младим одбојкашима и у годинама тренинга праве од њих првенствено добре особе и врхунске спортисте, као што је и Вељко Младеновић. У свакој селекцији одбојкаша, имамо таленте и добре спортисте. Представљамо наш град поносно, и поносно носимо боје нашег клуба. Докле год имамо овако добру школу одбојке, резултати женске и мушке екипе не могу да изостану, казао је Душан Ђорђевић, председник Одбојкашког клуба Топличанин.

9 KOMENTARA

  1. Свака част дечку не сумњам да је напорно радио само нека тако и настави, али зашто нико не спомиње малог Ковачевића?

    • Вест је о Вељку, а Ковачевић је невероватан таленат. Портал прати рад ОК Топличанин и у наредном периоду писаћемо и о Вуку.

  2. Bravo za trenere kluba, vi ste zasluzni za neverovatan broj talenata koje je OK Toplicanin iznedrio. Samo tako nastavite. Sklanjate nam decu sa ulica i ucite ih zdravom zivotu i sportu.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име