ОК Топличанин расадник талената

Да су идеје и циљеви који су постављени у Одбојкашком клубу Топличанин на правом путу омасовљења одбојке у Прокупљу, и проналажењу нових талената, доказ је и недавно завршен Одбојкашки камп “Дејан Брђовић” на Дивчибарима, где је Вељко Младеновић, пионир Одбојкашког клуба Топличанин, проглашен за најперспективнијег играча.

Вељко Младеновић је рођен 2008. године, члан је пионирског тима ОК Топличанин и велики је заљубљеник у одбојку. Вредно тренира у Одбојкашком клубу Топличанин и тако планира да настави и убудуће.

Вељко Младеновић

-Одбојкашки клуб Топличанин је расадник младих талената. Женска екипа овог клуба, игра у Другој лиги Исток а мушка у Првој Б лиги. То није дошло преко ноћи, то су године и године рада и труда које тренери посвећују младим одбојкашима и у годинама тренинга праве од њих првенствено добре особе и врхунске спортисте, као што је и Вељко Младеновић. У свакој селекцији одбојкаша, имамо таленте и добре спортисте. Представљамо наш град поносно, и поносно носимо боје нашег клуба. Докле год имамо овако добру школу одбојке, резултати женске и мушке екипе не могу да изостану, казао је Душан Ђорђевић, председник Одбојкашког клуба Топличанин.