Епидемија короне у Прокупљу под контролом, три особе позитивне али стабилног здравственог стања

-Епидемиолошка ситуација у Прокупљу, кад је у питању инфекција вирусом корона је апсолутно под контолом, кажу из Опште болнице „Др Алекса Савић“.

На Инфективном одељењу Опште болнице „Др Алекса Савић“, тренутно су смештена 22 пацијента, од чега је код три особе потврђено присуство овог вируса, док остали чекају резултате.

-Један пацијент је јуче упућен за Ниш, а остали су тренутно стабилног здравственог стања. Три пацијента су позитивна на овај вирус, док за 19 чекамо резултате, казали су из Опште болнице у Прокупљу.

Из ове здравствене установе апелују на грађане да се придржавају свих мера и поштују препоруке и наредбе републичког и градског штаба за Ковид 19, да носе маске у затвореном простору, поштују физичку дистанцу и контакте сведу на минимум, како се епидемилошка ситуација у граду не би погоршала, што је случај у појединим општинама и градовима у Србији.

1 KOMENTAR

  1. Lažovi! U petak je minimum 10 njih bilo ispred Doma zdravlja i čekalo za Covid ambulantu,, infektivno je puno pa ih smestate na interno. Ne znam zašto lažete! Očigledno je da vi ovim lažnim informacijama doprinosite time da se ljudi slobodnije kreću jer smatraju da nema zaraženih u našem gradu!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име