ГЛАСАЈ ЗА МАРКА! ГЛАСАЈ ЗА ПРОКУПЉЕ!

Марко Ристић из Прокупља заузео високо, 13. место на листи Заветника.

Прокупчанин Марко Ристић, заузео је високо, 13. место, на изборној листи „Милица Ђурђевић Стаменковски – Српска странка Заветници“ за републичке парламентарне изборе 21. јуна, и самим тим, постао најбоље котирани кандидат за посланика из Топлице.

Овај млади човек, по струци дипломирани правник, каже да је ово велика част за Градски одбор Српске странке Заветници у Прокупљу.

-Високо 13. место све говори. Веома сам срећан због тога, а пре свега због грађана Прокупља и Топлице, јер ако постанем народни посланик, заступаћу њихове интересе. Борићу се да се чује њихов глас, и да помогнемо Прокупљу и Топлици, изјавио је Марко Ристић.

Градски одбор Заветника Прокупље, позива грађане Прокупља да 21. јуна подрже њихову листу, све кандидате, и овог младог човека.

-Гласом за Заветнике, гласате за слободно Прокупље, и слободну Србију, за локалне изборе заокружите број 5, а за републичке број 12, поручили су из ове странке.

 

9 KOMENTARA

  1. Прочитао сам ваш програм, подржавам борбу против злоупотреба у спорту. Милиони се дају за развој спорта а резултата нигде, брука и срамота. Тим парама треба наша деца да се склоне са улица и уче о здравом начину живота а они те паре стављају себи у џеп. БРУКА И СРАМОТА!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име