“Квар на водоводној мрежи угрожава снабдевање воде”, техничка грешка или…?

У данима ванредног стања, кад имаш мало више слободног времена, па “вртиш” по глави, размишљаш о разним стварима, мало радиш а мало гледаш по интернету шта је актуелно, шта пишу и преносе републички и локални медији, портали, званични сајтови…и налетиш на званични сајт Града Прокупља где ти један наслов привуче пажњу “Квар на водоводној мрежи угрожава снабдевање воде”… И онда се замислиш… па и уплашиш. Чиме се то вода снабдева, шта пију грађани Прокупља?

Posted by Српска странка Заветници – Топлички округ on Субота, 25. април 2020.

Не верујемо да је грешка, новинари који раде у Служби за односе са јавношћу никада то себи не би дозволили, да овако погреше. Ипак је реч о озбиљној установи, где овакве грешке не би требало да се дешавају. И да је дошло до лапсуса, ту су надређени, који вероватно читају текстове пре објављивања, исправе грешке.

Сви знамо да у Прокупљу постоји шеф те Службе, па члан Градског већа за информисање, које грађани плаћају да добро раде свој посао. И верујемо да дају све од себе и да свој посао раде професионално, на најбољи могући начин. “Угрожава снабдевање воде”… Чиме се то вода снабдева, шта се додаје, шта то пију грађани…?

фото: printscreen /prokuplje.org.rs/

Како бисмо сазнали чиме се вода коју пију наши суграђани снабдева, контактирали смо члана Градског већа за информисање у Прокупљу, Драгану Митровић, али није одговарала на наше позиве и поруке.

Поруку смо упутили и шефу Одсека за односе са јавношћу Града Прокупља, Ивану Петровићу, али до тренутка објављивања овог текста нисмо добили одговор.

Данас остајемо ускраћени за информацију, али упутићемо мејл овој Служби, са истим питањем, и верујемо да ћемо ускоро имати информацију чиме се вода у Прокупљу снабдева, или пак пр служба, шефови и ресорни већници не раде добро посао за који су плаћени.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ћићкова школа данас обележава 68 година рада и постојања

Пет нових случајева короне у Прокупљу, број оболелих порастао на 108

Житорађанин ухапшен због производње и стављања у промет опојних дрога

Још четири особе у Прокупљу позитивне на корону, број оболелих се попео на 103

Народни музеј у Прокупљу поново ради

Поводом рођенданске честитке РТС-а Тачију, огласили се и Заветници из Прокупља: Срамота за “Јавни сервис”