(ВИДЕО) ИСПРЕД КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗАВЕТНИКА ГУЖВА!

Српска странка Заветници позива све грађане Топлице да и данас (12.03.2020) пруже подршку њиховој изборној листи за републичке и локалне изборе.

Носиоци листе на локалним изборима, који су заказани за 26. април, су 90% младих људи из Прокупља који не желе да напусте Прокупље као 80% своје генерације, већ желе да остану овде и ХРАБРО се боре.

-Драги Топличани, наши Заветници, позивамо вас да својим потписом дате подршку нашој републичкој листи, дате подршку нашој храброј Милици Ђурђевић, и локалној листи за град Прокупље. Канцеларија се налази у Југ Богдановој улици број 59/1. на шеталишту преко пута парфимерије Лили. Потписи се скупљају данас 12.03.2020. (среда) од 09:00 – 20:00 часова. Испред канцеларије је штанд на коме се дели пропагандни материјал – казали су из странке.

❗❗❗ЗАБРАЊЕНО ПИТАЊЕ ЗА МИНИСТРА❗❗❗Министар Лончар каже да је пропаганда податак да је 6000 лекара и медицинских радника од 2013. напустило Србију. Њега не брине то што се грађани питају – ко ће их лечити?! Када Заветници дођу у прилику да одлучују, овакви кадрови неће седети ни у последњој клупи, а камоли у Влади.

Posted by Српска странка Заветници – Топлички округ on Среда, 04. март 2020.

3 KOMENTARA

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име