(ВИДЕО/ФОТО) 5 ДО 12 ЈЕ ДА УСТАНЕ СРБИЈА!

Градски одбор Српске странке Заветници из Прокупља придружио се акцији која се одржала на штандовима у преко педесет градова и општина Србије. Разговарало се са грађанима и представио програм за државну, националну и економску обнову.

Тачно у 11.55 у Београду, Нишу, Лесковцу, Новом Саду, Краљеву, Панчеву, Прокупљу, Ваљеву, Пожаревцу, Крагујевцу, Бајиној Башти, Смедереву, Аранђеловцу, Врбасу и другим местима широм Србије, Заветници су послали поруку да је “5 минута до 12 да народ узме ствар у своје руке” и нагласили да су кључни приоритети да се створе услови за останак младих у земљи, заустави пропадање српског села и домаће привреде и поново успостави суверена и слободна Србија.

Имамо историјску шансу да Скупштина поново постане “народна“, да се коначно у њој заступају чврсти ставови и бране витални интереси грађана. Заветници ће на изборима заштити сваки глас и неће дозволити да било ко прекраја вољу народа.

Улазимо у Скупштину као снага која неће дозволити даље растакање Србије. Свакога дана је све више људи са нама на овом путу.“, поручила је овом приликом члан Председништва Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић.

5 ДО 12 ЈЕ!!!

Posted by Српска странка Заветници – Топлички округ on Субота, 08. фебруар 2020.

#СрпскаСтранкаЗаветнициНиш #СрбијаУстаје #МИилиСНС #МИилиЖУТИ

#СрпскаСтранкаЗаветнициНиш #СрбијаУстаје #МИилиСНС #МИилиЖУТИ

Posted by Српска странка Заветници Ниш on Субота, 08. фебруар 2020.

11 KOMENTARA

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име