„Од принца до просветитеља“ поводом Светог Саве

Припремање позоришне представе за важне школске датуме, готово да је посталo традиција у одељењу учитељице Славице Чикарић у Основној школи „Ратко Павловић Ћићко“. И поводом овогодишње школске славе Свети Сава, која се обележава 27. јануара, учитељица Чикарић и њени ученици припремили су позоришну представу, коју ће даривати својим суграђанима 23. јануара у Дому културе у 18 сати.

-Наша представа носи назив „Од принца до просветитеља“. Спремали смо је дуго, готово четири месеца, са пуно елана и озбиљности. Моји ученици су врло вредни и добри ђаци, па им није било тешко да се овим лепим поводом, често састанемо и поподне. Позивамо наше суграђане да дођу и заједно са нама уживају у овој лепој, али и врло поучној представи, рекла је учитељица Чикарић.

Она је нагласила да је представа „Од принца до просветитеља“ део пројекта који су радили о Немањићима.

-Уживали смо сви заједно радећи овакву једну тему, која је увек била и биће важна. Улазница за представу кошта 200 динара, а сав новац ћемо употребити како бисмо завршили опремање наше учионице, нагласила је учитељица Славица Чикарић.

Она, заједно са својим ђацима, годинама уназад вредно ради и од новца који сакупе од продатих карата са представа, купују оно што им је потребно за уређење учионице, али и осавремењавање наставе.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име