(ВИДЕО) Заветници честитали Прокупчанима српску Нову годину: Идемо на локалне изборе

Српска странка Заветници, Градски одбор у Прокупљу, честитао је грађанима Прокупља првославну Нову годину, организовањем штанда на шеталишту у центру града. Заветници су том приликом делили пропагандни материјал, упознајући грађане Прокупља са програмом странке. Такође, они су најавили учешће на локалним изборима и даље промоције локалног програма.

-Делењем промотивног материјала Градски одбор Српске странке Заветници Прокупље званично је почео са кампањом за предстојеће изборе. Циљ нам је да у наредном периоду упознамо грађане са програмом и начелима наше политичке организације иако сви показатељи говоре да су Заветници за веома кратак период постали препознатљиви широј јавности. Свакодневно разговарамо са грађанима о њиховима проблемима, па ћемо свакако наше даље активности ускладити са њиховим потребама, рекао је председник Градског одбора Заветника Марко Ристић.

Срећну Православну нову годину жели вам ГО Заветници Прокупље!!!

Posted by Српска странка Заветници – Топлички округ on Понедељак, 13. јануар 2020.

8 KOMENTARA

  1. Rad zavetnika pratim jos dok su bili pokret.Primecujem da se bitno razlikuju od ostali patriotskih organizacija i da su umereniji i znatno kulturniji. U Svakom slucaju, zelim vam puno uspeha u daljem radu..

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име