Саветодаваци из Прокупља на стручном усавршавању на Златибору

Под покровитељством Министарства пољопривреде, водопривреде и шумарства, Института за примену науке у пољопривреди из Београда, од 10. до 12. децембра, на Златибору, организује се семинар за запослене у Пољопривредно саветодавним и стручним службама у Србији.

Овогодишњи семинар одржава се под слоганом “Србија се чува лепотом и знањем”. На овим традиционалним стручним дружењима саветодаваца, учествоваће и саветодавци из Прокупља.

-Континуирано усавршавање, размена мишљења и искустава, као и изналажење нових предлога и модела рада и развоја Пољопривредно стручних служби, како би се пољопривредним произвођачима пружила што боља и квалитетнија помоћ, један је од циљева стручног усавршавања саветодаваца, изјавио је директор Пољопривредне стручне службе у Прокупљу, Дејан Тонић, и додао да ће се на овогодишњим сусретима највећа пажња поклонити развоју сеоског туризма, очувању генетичких ресурса и развоју винског туризма.

Као и претходних, и ове године биће изложени многобројни пољопривредни производи пољопривредника из Прокупља, Блаца, Житорађе и Куршумлије.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име