Асфалтиране две улице у Бабином Потоку

Начелник Топличког управног округа Милан Аранђеловић и члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица, обишли су завршне радове на асфалтирању улица у селу Бабин Поток, надомак Прокупља.

Захваљујући повољним временским условима, радови на путној мрежи у градским и сеоским срединама нису ни прекидани.

-У Бабином Потоку, асфалтиране су две улице у укупној дужини од 1.200 метара. Због конфигурације терена, извођачи су уложили максималне напоре да у што краћем року одраде припремне радове, ископају пропусне канале и асфалтирају улице, рекао је Копривица и додао да су средства за ове радове, у укупном износу од око 11 милиона динара, издвојена из буџета Града Прокупља.

Он је истакао да су током октобра асфалтиране и улице у Горњој Стражави и Доњој Трнави, као и да ће се са радовима на путној мрежи наставити и у наредном периоду.

-Ребалансом буџета, планирано је да се за инфраструктуру издвоји још 120 милиона динара. У плану је да се ова средства утроше за асфалтирање седам сеоских и 11 градских улица. Пројектно-техничка документација за ове улице је већ урађена. За неколико дана, очекује се и расписивање јавне набавке, док би се уговори са извођачима радова потписали до краја ове године, изјавио је Жарко Копривица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име