(ФОТО) СЛУЧАЈ ВРТИЋА У ЖИТОРАЂИ УЗДРМАО СРБИЈУ!

На адресу нашег портала стигло је саопштење које преносимо у целости:

“Грађани Србије знају колики је Драган Ђилас лажов и лопов, а посебно знају грађани Београда које је оставио у огромним дуговима док су његове фирме стицале милионе евра профита. Посебно га се сећају деца Београда од којих је отео објекат за дневни боравак како би правио ријалити програм и згртао милионе евра. Када је Ђилас завршио свој ријалити деци је оставио змије и ђубре, а својим фирмама и себи вишемилионске профите.

Истине ради, у предшколској установи “Прва радост” спроведен је конкурс за упис за целодневни боравак деце. Комисија која се састоји од запослених спровела је рангирање у складу са критеријумима предвиђених Законом. Како просторни капацитети не дозвољавају пријем све деце у вртић постоје и деца која су се на жалост нашла испод црте за пријем, међу којима је и мала Марта Милојевић. Оно што је важно а што не помиње манипулатор Ђилас, јесте чињеница да је просветни инспектор Министарства просвете у најкраћем року поступио по пријави родитеља и није нашао неправилности у раду комисије. У контексту потребе и мале Марте и друге деце просветни инспектор је дана 03.11.2019. године наложио да се директор обрати локалној самоуправи за финансирање и проширење капацитета од 20%, што је директор и урадио већ наредног дана 04.11.2019. (Прилог 1) и тај захтев ће бити усвојен на првој седници СО Житорађа. Такође, ових дана креће доградња постојећег објекта предшколске установе “Прва радост” који ће повећати капацитет за још четрдесеторо деце, након чега у општини Житорађа неће постојати листа чекања.

Српска напредна странка бори се за светлу будућност све деце у Србији и сва деца су јој подједнако важна и вредна за разлику од битанги Ђиласа, Бастаћа, Јеремића и Обрадовића који са својим активистима прижељкују смрт и силовање Вучићевој деци.”

10 KOMENTARA

  1. Poznajem Martinu mamu ne postoji osoba koja se ne bi iznervirala da joj dete ne prime u vrtic. Na zalost takve osobe je najlakse izmanipulisati i igrati se sa njima. Pitam se kako je Djilasu sada, da li mu je ovo dusevna hrana da izmislja i nanosi bol drugima.

  2. Poznajem gospodina Pilovića i znam da je to jedna poštena i čestita osoba i sigurna sam da je on primetio bilo kakve nepravilnosti u radu komisije njeni članovi bi istog trenutka snosili posledice.A od Djilasa i njegovih poltrona se i očekuje da koristi tudju muku da zaradi neki jeftin politički poen pa zato i tako već godinama prolazi na izborima!

  3. Još jednom su Djilas i njegova drugima pokazali koliko su nisko pali. Zloupotrebljavati decu u svrhu političke promocije a sve za rad lične koristi, nesto je najpodlije sto iko moze da uradi. Bas zbog toga Đilas i njemu slični nemaju nikakvu podršku u narodu.

  4. Ćinjenice govore, Marta nije u vrtiću posle rangiranja u kome nije trebala da bude. Tri god je u vrtiću, rangiraju se novoupisana deca na osnovu mesta koje poseduje vrtić. Lično poznajem roditelje, otac se NE bavi politikom , on je samo lajkovao i komentarisao neke statuse i to samo ponekad. Ljudi, zar zato isterati dete?

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име