(ВИДЕО/ФОТО) Дом ученика Прокупље на Фестивалу љубавне поезије „Иван Пангарић“ у Сомбору

Дом ученика средњих школа у Прокупљу, учествовао је на 11. по реду Фестивалу љубавне поезије „Иван Пангарић“ у Сомбору, који је окупио 40 такмичара из више домова ученика у Србији.

Обука кројења и шивења за лица са инвалидитетом у Културно образовном центру „Топлица“

11.фестивал љубавне поезије,,Иван Пангарић,, у Дому ученика средњих школа у Сомбору, окупио je 40 такмичара из разних домова.Наша ученица,Мариј Илић је конкурисала песмом ,,Прејако је". Победила је песма ,,Порицање" учесница Миона Вукић из Дома ученика средњих школа ,,Петар Драпшин" Београд. Маријина песма је изазвала емоције и овације у публици.

Posted by Dom učenika srednjih škola Prokuplje on Субота, 26. октобар 2019.

Фестивал је одржан у Дому ученика у овом граду, а победила је песма „Порицање“ Мионе Вукић, из Дома ученика средњих школа „Петар Драпшин“ Београд. Прокупачки Дом ученика представљала је Марија Илић, која је конкурисала песмом „Прејако је“.

Делегација француских средњошколаца у посети Прокупљу

-Ова песма изазвала је велике емоције и овације публике. Кад је овај Фестивал у питању, углавном се бира један представник, а већи домови имају и два. Фестивал је одржан у једном прелепом простору, а Сомбор је много леп град. Ове године нисмо освојили награду, али идемо даље, рекла је Лидија Ђорђевић, педагог у Дому ученика средњих школа у Прокупљу.

(ProkupljeOnline)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

У селу 25 километара од Прокупља враћа се живот

Град Прокупље расписао конкурс за доделу једнократних новчаних награда најбољим студентима

Обука припадника специјализованих јединица Цивилне заштите за заштиту од пожара

Велико интересовање за овај смер у Прокупљу

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име