Глумци из Инђије играли на Фестивалу „Лектирићи екс ју фест“

Седми Међународни фестивал „Лектирићи екс ју фест“ у Прокупљу, настављен је гостовањем представе из Инђије. За прокупачке полазнике Предшколске установе „Невен“ и ученике Основне школе „Милић Ракић Мирко“, у Дому културе су играли глумци из драмске групе Основне школе „Петар Кочић“ из Инђије.

-Наши најмлађи суграђани су имали прилику да виде представу „Од читања се расте“, са јасном поруком да треба читати увек и више. Добро је да је и прилика лепа, да се представа на сцени прокупачког позоришта баш дешава за време трајања „Дечије недеље“, рекао је идејни творац и руководилац овог пројекта Зоран Цветковић.

Учесници овог Фестивала су истакли да је он учинио да сви осећају велико задовољство због радости дељења позоришне чаролије.

-И ми на сцени, али и наша публика, која је ту јер воли позориште, уживамо и захвални смо организаторима што Фестивал траје и што можемо да покажемо наше глумачко умеће. Фестивал је учинио да се неки нови клинци заинтересују и заволе „даске које живот значе“. Поред дивних садржаја, позоришних представа из различитих крајева наше земље, ми се овде лепо дружимо и из вашег града ћемо понети лепе успомене, рекли су млади глумци из Инђије.

Ово је четврта представа овогодишњег Фестивала, који организује Народна библиотека „Раде Драинац“, уз финансијску подршку Министарства културе и информисања Републике Србије и Града Прокупља.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име